Gerucht: Lijmpoging Marco en Leontine

Marco en Leontine bij elkaar
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Na de tranentrekkende interviews van Marco Borsato met Evert Santegoeds en met Linda de Mol duikt ineens het gerucht op dat Marco en zijn ex Leontine het nog een keer gaan proberen.

Dat verhaal werd gisteravond de wereld ingeslingerd door Shownieuws, maar of er een kern van waarheid inzit is nog onbekend.

Foto’s die zijn gemaakt voor het blad Weekend in de parkeergarage van het appartementencomplex van Marco Borsato zouden volgens Shownieuws aantonen dat Leontine en Marco samen op de bank het interview met Linda hebben bekeken. De ex van Marco zou pas de volgende ochtend zijn vertrokken.

De hereniging zou mogelijk te maken kunnen hebben met de waakvlam die is blijven branden tussen de twee. Tijdens de interviews werd de mogelijkheid opengehouden, maar dat er een hereniging zou plaatsvinden die sneller is dan het licht zou uitzonderlijk zijn.

Uit de interviews bleek dat Borsato nog steeds smoorverliefd is op zijn ex. Hij gaf in de gesprekken toe dat hij fouten heeft gemaakt door hierover te zwijgen.

Borsato gaf niet alleen interviews om een start te maken na een problematisch jaar. Ook kwam er van hem een nieuwe song over de verloren liefde. Ook dat is een aaneenrijging van schuldbelijdenis en liefde, met een tekst van John Ewbank.

Tags

EVERT SANTEGOEDSJOHN EWBANKLEONTINE RUITERSLIEFDELINDA DE MOLMARCO BORSATOSHOWNIEUWSVERZOENING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck