Gordon geeft zichzelf helemaal bloot in De Heling

Gordon
Door: Jos La Grande
12-10-2020

,,Ik ben voor altijd in herstel, elke dag nuchter is er één…”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Zanger Gordon, die de afgelopen weken in volstrekte mineur was door zware tegenwind, heeft vanavond een deel van zijn ziel bloot gegeven.

Deze week zou zijn nieuwe single met daarop het nummer De Heling verschijnen. Na de brute overval in zijn appartement in Amsterdam-Zuid en de zakelijke tegenvallers in zijn horeca-zaken vanwege corona was Gordon nog niet toe aan een feestelijke presentatie.

Maar vanavond in het programma van Johnny de Mol werd duidelijk dat Gordon in de spiegel heeft gekeken. Zijn lied De Heling heeft een heftige, persoonlijke inhoud.

‘Ik sloot mijn ogen’

Gordon zingt: ,,Ik ben die stoere sterke vent, die gast die iedereen herkent, die man met schaterende lach, voor wie het leven kwam per dag, maar door mijzelf te vergeten, door het niet te willen weten, sloot ik mijn ogen ervoor af, voor iets wat voelde als een straf. Maar ik maak de keuzes met mijn hart en beschouw mijn heling als een nieuwe start.”

Gordon heeft besloten om transparant te zijn hoe hij zijn verslavingen te lijf gaat. Dat kost hem veel moeite, maar ook in zijn lied De Heling straalt de zanger positivisme uit.

‘Ik wil nooit meer verdwalen’

,,De zon zal weer gaan schijnen. Laat de demonen weer verdwijnen. Zal ik straks weer kunnen stralen, ik wil nooit meer verdwalen…” ,,Als ik het maar wil, als ik het maar kan, alleen dan…

Wil je zelf kijken?

Meer DenD