Heerlijk in lingerie

Lingerie|Rihanna|Doutzen|Marlies Dekkers|Beyoncé|Sylvie Meis|Madonna|Beertje van Beers|Adriana Lima|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Oktober is traditiegetrouw de Maand van de Lingerie. Ondanks het herfstweer laten deze dames zich er niet van weerhouden een fijn erotisch setje aan te trekken.


Rihanna
Hollandse Hoogte

 

Exhibitioniste

Eén van ’s werelds succesvolste zangeressen staat niet echt bekend als preuts. Rihanna toont de weelderige vormen van haar billen en borsten graag, en ook tepels mogen best gezien worden. Haar redding is zichtbare lingerie. Ze treedt erin op en verschijnt ermee in het openbaar. Vanzelfsprekend volgens de laatste lingeriemode.


Doutzen
Hollandse Hoogte

 

Niet zo preuts

Ze komt zo lieftallig en bescheiden over, onze Doutzen. Ondertussen toont ze op haar Instagram-account niet zo onschuldig te zijn. Als één van de ‘angels’ van lingeriemerk Victoria’s Secret heeft ze menig show in minieme setjes gelopen.


Marlies Dekkers
Hollandse Hoogte

 

Hype voorbij?

Madonna droeg haar ontwerpen, net als Lady Gaga, Heleen van Royen en wie niet meer? De lingerie van Marlies Dekkers, met de opvallende bandjes, werd een instant succes. Maar ze ging failliet, veel schuldeisers achter zich latend. Tegenwoordig verkoopt Marlies haar setjes online, hoewel de hype duidelijk over z’n hoogtepunt lijkt.


Beyoncé
Hollandse Hoogte

 

Ultieme illusie

Daagt ‘the Bootylicious One’ nu uit met haar seksueel uitdagende poses als symbool van female empowerment of wil de wereldster simpelweg de ultieme mannenfantasie verbeelden? Beyoncé mag dan iets minder sletterig op het podium staan dan Rihanna, lingerie is wel haar sterke wapen. Na haar lichaam overigens.


Sylvie Meis
BSR

 

Ambassadrice

Dat Sylvie Meis de 1 meter 60 nauwelijks haalt, is geen probleem geweest voor Hunkemöller om haar vier jaar lang als brand ambassador in te zetten. Haar lijfje is wulps, haar borsten niet te missen. De lingerie en badmode ‘van Sylvie’ werden een enorm succes. Of ze nu met een complete eigen lijn gaat komen, is nog niet bekend.


Madonna
Hollandse Hoogte

 

Godmother of lingerie

In juni ging hij voor de lieve som van €47.000 onder de hamer van veilinghuis Kerry Taylor Auctions in Londen: de punt-bh die Madonna door Jean Paul Gaultier liet ontwerpen voor haar Blond Ambition Tour in 1991. Zo zette Madonna de trend om meer seks in outfit en optredens te stoppen.


Beertje van Beers
Hollandse Hoogte

 

Privékanaal

Beertje van Beers ken je misschien nog als tv-presentatrice. Sinds ze niet meer op de buis is, laat ze haar welbevallige lichaam veelvuldig op social media-kanalen als Facebook zien. Haar borsten komen in elk geval goed uit in haar nietsverhullende niemendalletjes. En het feit dat ze 43 jaar is, weerhoudt Beertje niet van wat erotische inkijkjes.


Adriana Lima
Hollandse Hoogte

 

Recordhoudster

Het Braziliaanse topmodel Adriana Lima verdient de hoogste lingerie-onderscheiding, want sinds 2000 is ze een angel bij Victoria’s Secret. Hoeveel setjes zal ze hebben aangeschoten? Hopelijk zullen er nog vele volgen.


newspix1471507_dita_von_teese_fashionshow

 

Beroepsdraagster

Dita Von Teese, geboren als Heather Renée Sweet, is als burleske danseres misschien wel de meest legitieme lingeriedraagster denkbaar. Ondermode is immers haar uniform. Het fetisjmodel liet zich mede inspireren door Madonna, haar boek Sex en album Erotica.


Tekst: Fred IJzerman

Tags

ADRIANA LIMABEERTJE VAN BEERSBEYONCÉDITA VON TEESEDOUTZENLINGERIEMADONNAMARLIES DEKKERSRIHANNASYLVIE MEIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck