Het familiedrama van boer Geert

Door: DitjesenDatjes
29-04-2020

Met boer Geert is het lachen, gieren brullen, maar wie heb beter kent weet dat de boer zware tijden achter de rug hebben. Hij verloor namelijk vorig jaar zijn vader en moeder in twee weken tijd.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Overleden aan verdriet’

Hoewel de deelnemer van Boer zoekt Vrouw een spreekverbod heeft en dus niet met de pers mag praten, doet een buurtgenoot dat wel. De insider vertelt dat Geert normaal flink uitpakt met zijn verjaardag maar dat hij dit jaar het feest heeft overgeslagen wegens het coronavirus. Ook vorig jaar kon de nu 52-jarige agrariër niet echt in de feeststemming komen. Hij verloor kort voor zijn 51e verjaardag namelijk zijn vader en moeder. ,,Zijn vader overleed volkomen onverwacht en dat kon zijn moeder niet aan. Je moet bedenken dat die mensen van een andere generatie waren. Die hebben meer dan vijftig jaar alles samen gedaan, en altijd op elkaar gesteund en vertrouwd” zegt de bron tegen weekblad Story.

Geert zou in eerste instantie hebben gedacht dat het verdriet van zijn moeder wel over zou gaan en ze zou wennen aan een leven zonder zijn vader. Helaas liep het anders. ,, Zij is binnen twee weken ook overleden, echt aan verdriet.”

Zal het Angela lukken om tijdens de citytrip serieuzere gesprekken met de boer te voeren, of blijft het enkel oppervlakkig? Dat was namelijk de reden dat de drukke Vera besloot zelf de boerderij te verlaten.

Meer DenD