Hier kan je de AJAX-mannen spotten

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Altijd al de AJAX-voetballers willen zien? Dat kan! Helaas zal je er wel een stukje voor moeten reizen, want bijna alle mannen zijn lekker op vakantie. Wij zetten de leukste voetballers én hun vriendinnen op een rijtje.

Tanzania

Ze verhuizen binnenkort naar Barcelona, maar druk met dozen inpakken zijn ze niet. Frenkie de Jong en zijn vriendin Mikky zijn namelijk op safari in Tanzania. Op Instagram post Mikky, die in het dagelijks leven model is, veel foto’s van de trip. Bij een foto waar ze samen met Frenkie op staat schrijft ze: ,,Deze plek geeft ons wat we nodig hebben voor alles begint. Alleen wij tweetjes in een groot park, leven tussen de dieren en dineren onder de sterren. Het maken van deze herinneringen samen met jou is mijn favoriete ding om te doen.”

https://www.instagram.com/p/BywknZlAkxP/

Bahama’s

Mathijs de Ligt en zijn vriendin Annekee Molenaar, die net zoals Mikky model is, verblijven niet tussen de leeuwen, maar wel tussen de palmbomen. Zij zijn namelijk op de Bahama’s waar ze vooral hopen bruin te worden. Op de meeste foto’s op hun Instagram liggen ze heerlijk te relaxen op het strand.

https://www.instagram.com/p/ByszAGqImG1/

Griekenland

Dani de Wit zocht het dichter bij huis. Samen met zijn vriendin zit hij namelijk in Zakinthos in Griekenland, een plaatsje op een Grieks eiland. Op zijn Instagram plaatst hij een foto waar hij uitkijkt over de zee en in een typisch Grieks zeestadje is, met allemaal witte huisjes en gebouwen. Benjamin van Leer, de vriend van Lieke Martens, reageert op de foto met de tekst: ,,Prima pose De Wit.”

https://www.instagram.com/p/By0ZJo5i4Fl/

 

 

 

 

 

Ook Daley Blind heeft de zon opgezocht. Samen met zijn kersverse vrouw, ze trouwden vorig weekend, is hij op vakantie. Waar ze precies zijn, verklappen ze niet. De twee kunnen de komende maanden nog van elkaar genieten, maar daarna moeten ze de aandacht voor elkaar delen met een ander. Candy-Rae is namelijk zwanger!

https://www.instagram.com/p/By8IbV6iPBw/

Ook Joël Veltman geniet van zijn dagen vrij. Samen met zijn vriendin Naomi en dochtertje Sienna, die nu één jaar oud is, zijn ze op vakantie. Ook de ouders van Joël zijn mee. In mei ging het gezin naar Curaçao en vervolgens naar Las Vegas. Of ze daar nog zijn is niet bekend, maar de foto’s die Joël op zijn Instagram post zien er gezellig uit!

https://www.instagram.com/p/Byd4bKEiKeH/

Tags

AJAXANNEKEE MOLENAARFRENKIE DE JONGMATTHIJS DE LIGTMIKKY KIEMENEYRELATIESPOTTENTROUWENVAKANTIEVOETBALLERSZWANGERSCHAP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck