Hierom verkoopt Peter Gillis zijn Massa Is Kassa-villa

Peter Gillis Omroep MAX Vakantieman
Door: Lola van Leeuwen
24-07-2021

De Massa Is Kassa villa van Peter Gillis en zijn Nicol is nog steeds te koop. De brandende vraag is: ‘waarom?’ en daar heeft Gillis nu antwoord op…

Onderhand alweer drie seizoenen lang zijn Peter Gillis en Nicol te zien in hun enorme villa van 1,4 miljoen euro in het Belgische Neerpelt. Pownews gaat verhaal halen en krijgt een uitgebreide rondleiding in het nederige stulpje.

Precies een jaar gewoond

Peter Gillis en zijn liefje Nicol wonen precies 365 dagen in hun ‘hatseflats-villa’. ,,En dat zijn er al heel wat” grapt de miljonair tegen Pownews. ,,Hoe dat zo?” vraagt de verslaggeefster. ,,Dat deed de kans voor dat we iets groters terug konden kopen, wat beter past bij de kinderen enzo. Dus, we hebben er geen gras over laten groeien. We hebben gekocht en gaan dit verkopen” aldus de Massa Is Kassa-ster.

Pownews presentatrice krijgt alle hoeken van de kamers te zien, inclusief de ‘hatseflats-hut oftewel, Peter en Nicol’s slaapkamer. De villa beschikt over vijf slaapkamers, een riante keuken en een gigantische tuin. En natuurlijk niet te missen: de badkamer met de welbekende jacuzzi en dubbele douche cabine.

Museum

De reden dat Gillis wil verhuizen is eigenlijk dat hij zijn villa te klein vindt. Hij vindt deze woning ‘ook wel prima’ maar hij mist toch nog iets en dat is een eigen museum. ,,Ik heb een hele verzameling met Harleys en jukeboxes. En bij het andere huis zit een hele grote ruimte bij waar ik een museum kan maken”, aldus de miljonair. Ook vindt Peter dat hij er weer op vooruit gaat met zijn nieuwe, nog grotere villa.

LEES OOK:

ZIEN: Peter Gillis gooit zijn hatseflats-villa in de verkoop

Meer DenD