Is Estavana Polman zwanger?

Door: Tanja Brouwer
14-06-2019

Het is een verdrietige tijd voor Rafael van der Vaart. Zijn opa, met wie hij erg close was, is overleden. Afgelopen week heeft hij samen met zijn vriendin Estavana afscheid genomen van zijn opa, maar Estavana werd niet lang daarna onwel en werd naar het ziekenhuis gebracht.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Zwanger

Wat er precies mis ging is niet duidelijk, maar het ging even niet goed met Estavana. Gelukkig bleek in het ziekenhuis dat er niets ernstigs aan de hand. Volgens de manager van Estavana zou ze onwel zijn geworden door haar drukke programma en de Spaanse hitte. Maar volgens Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker zou het ook kunnen komen door een eventuele zwangerschap! Hij denkt dat Estavana en Rafael een tweede kindje verwachten.

,,Het zou natuurlijk ook kunnen zijn dat ze misschien zwanger is. En misschien weet ze dat zelf nog helemaal niet en weten wij het eerder dan haar.” De hoofdredacteur vervolgt in Shownieuws dat dochtertje Jesslynn twee jaar geleden is geboren en dat het fantastisch zou zijn als zij een broertje of zusje zou krijgen.

Meer DenD