Jamie Veas compléét afgekraakt door De Telegraaf: “Waarom kijken we hiernaar?”

Door: Nikola van Krieken
26-06-2022

Nadat de storm rondom Jaimie Vaes en haar (inmiddels) ex Lil Kleine weer een beetje is gaan liggen, is deze week het derde seizoen van haar reallifesoap begonnen. Hoewel veel mensen benieuwd zijn hoe het met haar gaat na de breuk, is de serie geen aanrader volgens Jordi Versteegden van De Telegraaf.

Fiasco 

De laatste tijd is er veel te doen geweest rondom Jaimie Vaes, nadat er onder andere een video uitlekte waarin te zien is hoe haar toenmalige partner Jaimie aan haar haren de auto uitsleept. Jaimie heeft lang niet van zich laten horen, tot dat zij een poos na het uitlekken aanschoof bij Khalid & Sophie waarbij zij haar verhaal deed. Ze kondigde hier ook aan dat de relatie nu definitief voorbij is.

Voor dit hele fiasco waren er al twee seizoenen van haar reallifesoap ‘In The Vaes Lane’ te zien. Sinds deze week is het derde seizoen van start gegaan. De soap is te zien op platform Discovery+.

Bagger 

Jordi, entertainmentjournalist van De Telegraaf, heeft de eerste aflevering gekeken en vindt het bagger. “De eerste tien minuten zien we hoe ze bij Khalid & Sophie te gast is geweest. Dat was een mooi interview. Daarna zien we haar weer ergens een botox kliniek instappen en dan denk ik: het wordt weer nep. Wat wil je nou laten zien? Dat vraag ik me zo af.”

Ze is eigenlijk gewoon talentloos, aldus Jordi. “De ene keer staat ze weer in een of andere kliniek om wat botox bij te brengen, de andere keer onderneemt ze weer een gezellige avond in een restaurant, maar het echte harde werken laat ze niet echt zien. Waar is zij nou goed in? “Eigenlijk kan ze gewoon niks. Waarom kijken we hier met z’n allen naar?”

Echte kant 

Het is volgens hem jammer dat Jaimie niet meer van haar échte ik laat zien. “Ze gaat naar Ibiza, ze hoopt er ‘de mooiste zomer ooit’ van te maken. Ik denk dan: als je serieuzer genomen wil worden – want dat is ook haar doel, dat we haar niet meer zien als een oppervlakkig persoon – neem ons dan mee naar de psycholoog. Maar nee, het is gewoon weer feesten.”

Diepgang 

Ook heeft Jaimie volgens de verslaggever geen diepgang: “Als ik denk aan iemand die echt diepgang heeft, dan is dat voor mij iemand die hard werkt. Haar leven lijkt als volgt in elkaar te zitten: van het ene etentje naar het andere etentje en van de ene kliniek naar de andere kliniek. Daar verdient ze natuurlijk ook geld mee, want ze is influencer. Maar ik vind dat oppervlakkig eerlijk gezegd. Ik hoop dat we nog een diepere laag ergens krijgen, maar ik zie het nog niet helemaal.”

Al met al heeft De Telegraaf geen goed woordje over voor Jaimie. De afslachting van Jaimie Vaes kunt u bekijken op de website van De Telegraaf.

Meer DenD