Jan en Jaap nog steeds opzoek naar een vrouw

Boer Jaap en boer Jan zijn de enige boeren van het afgelopen seizoen van Boer zoekt Vrouw, die geen partner hebben gevonden. De twee mannen willen nog steeds dolgraag een vrouw, en gelukkig lijken er genoeg Nederlandse vrouwen ook interesse in hen te hebben.

Brieven

Op de jaarlijkse ‘afterparty’ van Boer zoekt Vrouw, waar alle boeren, hun nieuwe partner en hun fans een groot feest vieren, verklapte Yvon Jaspers het volgende: ,,We hebben hier zeven hele gelukkige boeren! Jan en Jaap zoeken nog even door. Die hebben deze week stapels brieven gehad dus ik weet zeker dat dat wel goed komt.”

Op de site van het populaire programma staat zelfs een oproepje om Jan een brief te sturen. ,,Tip: stuur een uitgebreide brief en wat foto’s mee. Dan heeft Jan een goed beeld van jou!”, staat erbij. Ook Jaap duikt opnieuw in de brieven. Hij spit de brieven door die hij eerder heeft gekregen, in de hoop dat hij toch nog een leuke vrouw vindt met wie het wél lukt.

Ruud

Niet alleen de single boeren, maar ook een aantal briefschrijvers hebben nog de kans om de liefde te vinden via het programma. Zo heeft Ruud, een van de mannen die naar Michelle schreef, honderden brieven ontvangen nadat hij was weggestuurd.