Jennifer Ewbank geeft update over schedelbreuk bij dochtertje (7)

||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Op de 7e verjaardag van Jennifer Ewbank haar dochter heeft een pony tegen Emily haar hoofd aangetrapt en kreeg daardoor een schedelbreuk. De zangeres plaatst op Instagram een update hoe het met haar dochtertje gaat na het ernstige ongeluk…

,,Emily haar 7e verjaardag had een sprookjesfeest voor haar moeten zijn maar eindigde in een nachtmerrie toen ons meisje tegen haar hoofd werd getrapt door een pony.” schreef Jennifer Ewbank twee dagen geleden op haar Instagram account.

De wereld stopte

,,In het ziekenhuis aan gekomen bleek Em na de eerste scan een schedelbreuk en bloeding te hebben en onze tijd en wereld stopte. Gillend van binnen bleef ik naar haar gezichtje kijken met een glimlach om voor haar veiligheid uit te stralen maar wij voelde de grond steeds verder wegzakken bij iedere stap van een arts.” aldus de ongeruste moeder.

In een uitgebreid verslag vertelt de Jennifer dat Emily iedere ochtend en avond een prik krijgt. Haar dochter vond het vreselijk. ,,Paniek en angst sloegen om in boosheid”, schrijft Ewbank erbij. Bij de 17e prik riep ze zelfs ‘Mama, ik haat je!” Jennifer probeerde zich groot te houden. ,,Je kind forceren op zo’n moment is zo hartverscheurend.”

‘Kut paard’

,,In m’n vorige bericht schreef ik dat ik bleef glimlachen naar Em om haar een gevoel van veiligheid te bieden.” begint haar update. ,,Ik hield haar vast en huilde dit keer met haar mee in plaats van groot te houden”. En haar dochter begon haar te knuffelen. De frustratie moest eruit en Jennifer begint te schelden: ,,mama vond het echt een kut paard!” Waarop haar dochter reageert: ,,maar die andere was wel heel lief”.

Spastisch

Negentien prikken, twee CT-scans en een paar complicaties later, gaat het alweer stukken beter met de 7-jarige Emily. De familie is weer thuis maar blijft op hun hoede. ,,We lopen momenteel spastisch om haar heen omdat zij naast een (nog te helen) breuk op haar hoofdje de aankomende 2,5 maand vallen of stoten moeten voorkomen vanwege haar medicatie” laat Jennifer weten.

Tags

DOCHTERTJEEWBANKJENNIFER EWBANKONGELUKZIEKENHUIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck