Kijkers leven mee met ‘opgelichte’ boer Geert Jan

Door: DitjesenDatjes
20-04-2020

Wie is de vrouw die boer Geert Jan een oor aannaait? Dat vragen veel kijkers zich af. Volgens weekblad Story heeft de vrouw die boer Geert Jan via Boer zoekt Vrouw vindt, namelijk geen goede bedoelingen.

Rechtszaak en psychiater

Duizenden euro’s zou hij zijn kwijtgeraakt en ook is de sympathieke boer een rechtszaak tegen haar begonnen. ,, Nadat Geert Jan de relatie verbrak, bleef ze hem lastigvallen met denigrerende en beledigende WhatsApp-berichten”, vertelde een insider in maart tegen weekblad Story. De ruzie greep Geert Jan zo erg aan dat de insider zelfs beweert dat de boer hulp kreeg van een psychiater om alles te verwerken. Wie de vrouw is, Jacqueline, Karien of toch nog iemand anders, is nog steeds niet duidelijk. Uiteraard is het ook nog maar de vraag of de insider de waarheid vertelt en een van de vrouwen echt kwade bedoelingen heeft gehad.

Voor Geert Jan zal het mislukte Boer zoekt Vrouw-avontuur een enorme teleurstelling zijn. Bijna iedere aflevering wordt de man emotioneel, zeker als hij eraan denkt dat hij iemand naar huis moet sturen. Hij vindt Karien en Jacqueline even leuk en zou ze het liefst allebei willen houden. ,,Ik kan beter niemand kiezen”, zei hij gisteravond terwijl de tranen over zijn wangen liepen. Dat kwetst hij tenminste niemand.

Toch nog verliefd?

Kijkers leven enorm mee met Geert Jan en vinden het verschrikkelijk dat de man ondanks al zijn inzet en goede bedoelingen waarschijnlijk niet de liefde zal vinden in het programma. Eén Twitteraar denkt te weten dat de boer inmiddels toch gelukkig is met een vrouw. Dan komt het toch nog goed voor Geert Jan.

Meer DenD