Kort & Krachtig

Door: DitjesDatjes
09-07-2016

Als je prachtige stelten hebt, moet je ze nú laten zien. Zo kort mogelijk is deze zomer het streven, maar pas op dat je short niet op een onderbroek lijkt.


Eva Longoria
Hollandse Hoogte

 

Met haar 1.57 m. droomt Eva Longoria (41) van een paar centimeters extra. Die wint ze optisch door korte broekjes te dragen. Haar benen zijn dan kort, ze mogen er zeker zijn.


Hailey Baldwin
Hollandse Hoogte

 

Hailey Baldwin (19), (ex-)liefje van Justin Bieber, komt uit een bekende acteursfamilie. Vader is Stephen Baldwin, oom Alec Baldwin. Ze heeft duidelijk het uiterlijk van haar Braziliaanse moeder geërfd.


Jennifer Lopez
Hollandse Hoogte

 

Geen wonder dat Venus Gillette haar als ambassadeur heeft: wat een killer-legs heeft Jennifer Lopez (46)! Daarnaast is ze vermaard vanwege haar indrukwekkende derrière, billen die ze voor miljoenen dollar verzekerd heeft.


Doutzen Kroes
Hollandse Hoogte

 

Met een gouden hotpants is het oppassen geblazen. Maar bij onze Doutzen Kroes (31) staat het perfect. Er is geen greintje ordinair bij, knap!


Nicolette van Dam
Hollandse Hoogte

 

Wat ziet Nicolette van Dam er mooi uit! Goed dat dit jurkje geen diepe V-hals heeft. De 31-jarige presentatrice weet precies hoe het hoort.


Fergie
Hollandse Hoogte

 

Wow, Fergie is op haar 41e een hot mama. Sexy shorts met een paar lompe boots eronder. Zoonlief Axl (3) maakt dat natuurlijk helemaal niks uit.


Irina Shayk
Hollandse Hoogte

 

Het lijkt alsof supermodel Irina Shayk (30) het een beetje koud heeft. Misschien kan vriendlief Bradley Cooper haar thuis wat opwarmen.


Alessandra Ambrosio
Hollandse Hoogte

 

Typisch Alessandra Ambrosio: voor de ex-Victoria’s Angel is het geen enkel probleem schaars gekleed te gaan. Waarom dan die vreselijke poncho?


Kendall Jenner
Hollandse Hoogte

 

Voor een Kardashian-telg kleedt Kendall Jenner zich ronduit degelijk. Doorgaans laten haar halfzussen veel meer bloot zien.


Pixie Lott
Hollandse Hoogte

 

Dit moet een hele hete dag zijn. De Britse zangeres Pixie Lott (25) haalt op haar slippers een ijsje. Het T-shirt heeft meer stof dan het broekje.


Vanessa Hudgens
Hollandse Hoogte

 

Misschien was Vanessa Hudgens zo druk met haar smartphone dat ze zonder na te denken van huis vertrok. Het lijkt erop dat ze alleen een blouse aanheeft.


Kate Boswort
Hollandse Hoogte

 

Een sprintje trekken in korte jeans? We peinzen er niet over. Kate Bosworth (33) wel, die is fit en lenig als een turnster.


Tekst: Maaike Olde Olthof

Meer DenD