Kuyt voor Twitteraars wéér onherkenbaar

Dirk Kuyt
Door: Lies Jansen
10-05-2021

Zijn recente aanwezigheid in takshows maakt hem onderwerp van het gesprek. Voetballer Kuyt is namelijk volgens enkele Twitteraars ‘onherkenbaar’. Kijkers vragen zich af of Dirk Kuyt iets aan zijn gezicht heeft laten doen. 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Nieuwe look

Enkele oud-voetballers schoven gisteren aan bij Humberto. Hierbij vertelden ze over de nieuwe docuserie ‘Villa Oranje’. Hoewel het enkele sportliefhebbers in januari al opviel, werd de nieuwe look van Kuyt gisteren weer uitvoerig besproken op Twitter. De meningen zijn nogal verdeeld.

Beter of onherkenbaar?

,,Mensen vragen zich af wat met Dirk Kuijt is gebeurd. Die heeft een nieuwe vriendin… dat is wat er met Dirk Kuijt is gebeurd. Ik vind hem er beter uitzien dan vroeger…”, aldus ene Kim. 

Ene Francis geeft aan Dirk onherkenbaar te vinden: ,,T is me nog steeds niet duidelijk wat er met Dirk Kuijt is gebeurd. En ja, hij mag best zelf weten wat hij doet maar toch #onherkenbaar.” Ook Twitteraars Antoinet, Lisa en Remco noemen Dirk onherkenbaar. 

Nieuwe liefde

Dirk Kuyt heeft nu al een tijd een nieuwe liefde. Dit was voor ex-vrouw Gertrude een behoorlijke klap. De voetballer werd in mei voor het eerst met zijn nieuwe vlam op de foto gezet. Diezelfde maand trok Kuyt uit zijn oude villa van hem en Gertrude. Hij nam zijn intrek in deze prachtige miljoenenvilla. Ex-vrouw Gertrude deed hetzelfde als Kuyt en nam haar intrek in deze imposante miljoenenvilla. 

Meer DenD