Kyrgios en Thiem blijven bekvechten over besmette tennissers

Door:
08-07-2020

Tennissers Dominic Thiem en Nick Kyrgios blijven via sociale media ruzie met elkaar maken over uitspraken van de Australiër over met corona besmette spelers. Kyrgios trok het verstand van de Oostenrijker in twijfel, nadat die de kritiek van de Australiër op collega’s Alexander Zverev en Novak Djokovic “goedkoop” had genoemd.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Djokovic en Zverev testten na het tweede toernooi van de door de Servische nummer één georganiseerde Adria Tour in het Kroatische Zadar positief op het coronavirus. Ook Grigor Dimitrov en Borna Coric testten daar positief.

“Kyrgios heeft zelf heel veel onzin uitgehaald. Daarom snap ik nog minder dat hij zich overal mee bemoeit”, had Thiem eerder in de week gezegd over de Australiër.

Kyrgios sloeg echter fel terug. “Waar spreek je over @ThiemDomi? Fouten als het kapot slaan van rackets? Vloeken? Niemand van jullie heeft het intellectuele niveau om te begrijpen waar ik vandaan kom. Ik wil hen verantwoordelijk houden.”

Volgens de Australiër laat het feesten van Thiem, Djokovic en Zverev tijdens een wereldwijde pandemie zien dat ze het allemaal een grote grap vinden. “Mensen gaan dood, geliefden en vrienden en dan neemt Thiem het op voor een ‘vergissing’. Deze mensen staan dan aan de top van onze sport.”

 

BUZZS

 

 

Meer DenD