Legioen laat Feyenoord niet vallen

Door:
01-06-2020

Bij Feyenoord hebben binnen een week al 10.000 supporters hun seizoenkaart verlengd voor seizoen 2020-2021. “De club is zeer dankbaar voor deze geweldige steun en hoopt dat veel seizoenkaarthouders nog zullen volgen”, laat de nummer 3 van het beëindigde eredivisieseizoen weten.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Sinds vorige week woensdag is het bij Feyenoord voor seizoenkaarthouders mogelijk te verlengen en zo hun plek in het stadion veilig te stellen voor het moment dat zij weer welkom zijn in De Kuip. “Van de 10.000 fans die dat inmiddels hebben gedaan, hebben ruim 3500 seizoenkaarthouders gekozen voor de ‘full support’ optie, waarmee ze afzien van tegemoetkoming en de club een extra steuntje in de rug geven in deze moeilijke tijden”, aldus de Rotterdamse club.

Fans die voor een regulier abonnement kiezen, kunnen aanspraak maken op een financiële compensatie voor de wedstrijden die niet bezocht kunnen worden tot een maximum van 85 procent van het totaalbedrag. Door de coronacrisis is de verwachting dat de stadions in de eerste maanden van het nieuwe seizoen nog vrijwel leeg dienen te blijven om een nieuwe besmettingsgolf van het longvirus te voorkomen.

 

BUZZS

 

 

Meer DenD