Legioen van Feyenoord verkiest Sinisterra boven Berghuis

Door:
17-06-2020

De supporters van Feyenoord hebben niet Steven Berghuis, maar Luis Sinisterra gekozen tot speler van het jaar. De Colombiaanse aanvaller tekende in 21 competitieduels voor vijf doelpunten en vier assists. Sinisterra, woensdag 21 jaar geworden, liep in februari in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle een zware knieblessure op en is geruime tijd uitgeschakeld. Hij was toen door het Legioen al drie keer gekozen tot speler van de maand.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De jonge Colombiaan kreeg in zijn eerste seizoen bij Feyenoord amper speeltijd van trainer Giovanni van Bronckhorst, maar onder Jaap Stam en Dick Advocaat ontwikkelde hij zich dit seizoen snel. Het Legioen van Feyenoord beloonde dat door Sinisterra te kiezen tot speler van het jaar, hoewel aanvoerder Berghuis toch de grote man was bij de Rotterdamse ploeg.

Berghuis tekende voor vijftien goals en zeven assists. De rechtsbuiten leidde Feyenoord na het opstappen van Stam vanuit de middenmoot naar de derde plek op de ranglijst, tot de eredivisie werd stopgezet vanwege de coronacrisis.

 

BUZZS

 

 

Meer DenD