Leven Kevin na deelname BZV positief veranderd

Door: Tanja Brouwer
17-12-2018

Hoewel Kevin tijdens de opnames van Boer zoekt Vrouw niets liever wilde dan het hart van boerin Steffi veroveren, is hij achteraf blij dat zij hem heeft afgewezen. De romantische boer, die een chocoladetaart in de vorm van een hart aan Steffi gaf, heeft inmiddels een vriendin. Dat heeft hij te danken aan het populaire programma.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Hersenbloeding

De 26-jarige Kevin is stapelverliefd op de 23-jarige Mirjam. Zij schreef hem een brief nadat hij door Steffi was weggestuurd. ,,We hebben kort daarna kennis gemaakt. We zijn nu zeven weken samen, al regelmatig bij elkaar thuis geweest en het klikt geweldig. Mirjam is het beste dat mij kon overkomen”, vertelt Kevin aan het AD.

Het liefdesgeluk komt op het juiste moment, want Kevin, die hovenier, kon wel wat positieve energie gebruiken. In het voorjaar kreeg hij namelijk een hersenbloeding. ,,Eerst denk je: dit komt nooit meer goed. Mijn linkerkant was zo’n beetje uitgeschakeld. Plantennamen wist ik niet meer. Ik ging altijd graag bootvissen op zee, maar dat lukte voor geen meter. Zulke dingen.” Hij zat hele dagen thuis, en kon maar weinig doen. Toen zag hij het oproepje van Steffi: ,,De revalidatie verliep goed, maar ik was nog veel thuis. Gauw moe. Op een dag zette ik de tv aan en toen kwam Steffi in beeld. Ik heb er nog even over gedubd, maar toen ben ik er goed voor gaan zitten. Vroeg mij af waarom zo’n mooie vrouw zo onzeker is over zichzelf. Ik vond haar meteen lief. Dat schreef ik ook in mijn brief. Op perkament. Het moest opvallen.”

Bekend

Kevin zit er niet mee dat Steffi voor Roel koos, want hij heeft niet alleen een vriendin gekregen door het programma, ook is hij een beetje een BN’er geworden! ,,Dan zit je ergens aan een tafeltje te eten en lopen mensen een paar keer heen en weer. Komen ze vragen of ik die man uit Boer zoekt Vrouw ben. Willen ze zelfs met me op de foto. Leuk toch?”

 

Meer DenD