Lof en kritiek voor Emma Wortelboer…Te hysterisch?

Door: DitjesenDatjes
20-05-2019

Niet alleen de grote droom van Duncan Laurence is afgelopen zaterdag uitgekomen, want ook Emma Wortelboer had de avond van haar leven. De BNN-presentatrice gaf tijdens het Eurovisie Songfestival de punten van de Nederlandse televoters. Helaas waren veel kijkers niet zo enthousiast over het optreden van Emma.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Autotune

Met een roze boa om en bijna hysterisch vrolijk kwam Emma Wortelboer in beeld. Ze gaf duidelijk de punten door en durfde zelfs een grap te maken over het optreden van Madonna. De zestigjarige zangeres zong namelijk niet helemaal zuiver en Emma zei daarover: ‘Ik ben zo dankbaar voor vanavond en voor de autotune van Madonna.’

Toen Emma na de winst van Duncan ook in beeld kwam, was ze ontzettend blij. Zo blij, dat een aantal kijkers het overdreven vonden. Zij lieten van zich horen op Twitter.

WK

Er zijn ook mensen die snappen wat er door Emma heenging en haar groot gelijk geven. Zo merkt iemand op dat het Eurovisie Songfestival voor Emma en WK is voor voetbalfans en dat als Nederland bij het WK zou winnen er ook duizenden mensen helemaal uit hun dak gaan.

https://twitter.com/Cryptopixels/status/1130069860023767043

https://twitter.com/miekenijland1/status/1130139564633468928

 

Meer DenD