Love is in the air

Love
Door: DitjesDatjes
14-02-2016

Rond Valentijnsdag lijkt het wel of iedereen verliefd is. Overal zie je koppels hand in hand lopen en zeker op 14 februari zitten de restaurants vol romantici. Ook bij deze bekende stelletjes spat de verliefdheid ervan af.


 

Evan Ross
Hollandse Hoogte

 

Acteur Evan Ross (The Hunger Games) steelt snel een kusje van zijn vriendin Ashlee Simpson.


 

Jaden Smith
Hollandse Hoogte

 

Het nieuwe liefje van Jaden Smith ziet er lief uit, maar vergis je niet. Sarah Snyder werd opgepakt voor diefstal van een tas ter waarde van 16.000 dollar en pronkte daarna trots in een T-shirt met haar mugshot.


 

Johnny Depp
Reporters

 

Wat een gentleman, die Johnny Depp! Wij snappen wel dat Amber Heard als een blok voor zijn charmes is gevallen.


 

Beyoncé en Jay-Z
Hollandse Hoogte

 

Lange tijd deden geruchten de ronde over een op handen zijnde breuk tussen Beyoncé en Jay-Z, maar voorlopig heeft de rapper zijn handen nog stevig om Queen B’s middel.


 

Katja Schuurman
Hollandse Hoogte

 

Niet alleen de liefde van de man gaat door de maag, ook Katja Schuurman heeft niets te klagen met haar eigen topkok Freek.


 

Jennifer Lopez en Casper Smart
Hollandse Hoogte

 

Na een breuk in de relatie, besloten Jennifer Lopez en Casper Smart het toch weer samen te proberen. Al zijn de kusjes nog wat voorzichtig.


 

Doutzen and Sunnery
Hollandse Hoogte

 

Doutzen and Sunnery, sitting in a tree, k-i-s-s-i-n-g… Zelfs op de rode loper kunnen deze lovebirds niet van elkaar afblijven.


 

John Legend
Hollandse Hoogte

 

Eén jawoord was niet genoeg voor John Legend en zijn vrouw Chrissy Teigen. Zij trouwden vorig jaar in New York én Italië. Hopelijk houdt de liefde stand en hoeven ze straks niet twee keer te scheiden.


 

Kim Kardashian
Reporters

 

Het internet ontplofte bijna toen Kim Kardashian haar geoliede blote billen online toonde. Veel mensen hebben ze gezien, maar Kanye West is de enige die ze ook vast mag houden.


 

Taylor Kinney en Lady Gaga
Reporters

 

Valentijnsdag is extra bijzonder voor dit stel: op 14 februari 2015 vroeg Taylor Kinney zijn Lady Gaga of ze Lady Kinney wilde worden.


 

Wesley en Yolanthe
Hollandse Hoogte

 

Wesley en Yolanthe waren altijd al een stralend setje, maar sinds de geboorte van Xess Xava kunnen de twee hun geluk niet meer op.


 

Jude Law
Hollandse Hoogte

 

In het prachtige Rome genoten Jude Law en zijn vriendin Philippa Coan van de vele bezienswaardigheden, maar vooral van elkaar.


Tekst: Marieke van Seggelen

Meer DenD