Marco Borsato komt met verklaring

Marco Borsato komt met verklaring
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Het blijft Marco Borsato tegenzitten. Nadat vorig jaar de huwelijksperikelen met Leontine breed uitgemeten werden, ziet de zanger zich nu gedwongen te verdedigen tegen een op internet aanzwellend verhaal over grensoverschrijdend gedrag.

Hoewel misdaadverslaggever John van den Heuvel aangeeft in Story dat het de geruchten over de kwestie onzin zijn, blijft het verhaal de ronde doen. Om dit te stoppen, heeft het management van Marco aangekondigd ‘op een geschikt moment’ met een verklaring te komen.

Het leven van zanger Marco Borsato gaat de afgelopen jaren niet bepaald over rozen. Zijn huwelijk liep op de klippen. Later nam Leontine hem tóch terug. Begin vorig jaar speelde een burn-out hem parte waardoor hij een tijdje uit de running was. En zijn clubtour moest vanwege de coronamaatregelen uitgesteld worden. Een paar dagen later zou hij gewond zijn geraakt tijdens een ongeluk met de mountainbike.

Geruchten

Roddelrubriek RoddelPraat van Jan Roos en Dennis Schouten delen verhalen van bronnen van hen, die Borsato betrokken maakt bij zeer ernstige feiten die te maken hebben met grensoverschrijdend gedrag. Ze benadrukken Borsato niet te beschuldigen, maar slechts de verhalen te delen die ze hebben gehoord: ,,Wij zijn ervan overtuigd dat het waar is, maar weten het niet zeker”, aldus Dennis Schouten.

Story sprak met de moeder van het vermeende slachtoffer, deze kon het verhaal niet bevestigen of ontkennen. Er is vooralsnog ook geen aangifte gedaan. Naar verluid zou dit zijn om het slachtoffer te beschermen. Misdaadverslaggever John van den Heuvel heeft aangegeven (eveneens tegen de Story) de aflevering van Roddelpraat te hebben gezien en impliceert dat het verhaal onzin is en dat de feiten nog aan het licht zullen komen. Hierover komt Marco Borsato, zo vertelt zijn management tegen RTL Boulevard, later met een verklaring. Gelukkig komt zangeres Emma Heesters nu met een beetje goed nieuws…

Een single

Ze werkt samen met Borsato aan een single. Dat vertelde ze tegen RTL Boulevard tijdens een item over haar nieuwe kerstsingle ‘Holiday’. Ze vertelt: ,,Ik denk dat elke artiest droomt van een song met Marco.” Meer vertelt ze er niet over. Frank Dane vertelde in de uitzending dat hij denkt dat Marco blij mag zijn dat Emma Heesters met hem wil samenwerken: ,,Ik denk dat hij dat ook wel kan gebruiken.”

Tags

ARTIESTBURN-OUTCORONAEMMA HEESTERSFRANK DANEGOED NIEUWSGRENSOVERSCHRIJDEND GEDRAGHUWELIJKLEONTINE BORSATOMARCO BORSATOONGELUK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck