Martin Garrix heeft tientallen miljoenen op de rekening

Martin Garrix
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Vanessa Bontje

Als hij het zou willen, zou Martin Garrix nooit meer hoeven werken. Volgens zakenblad Quote is hij de rijkste BN’er onder de 40 jaar. De 24-jarige dj zou goed zijn voor 45 miljoen euro.

Garrix staat hiermee op de 16 plek van de Top 100 die het tijdschrift samenstelde. Hij is overigens niet de enige dj die in de lijst is opgenomen. Ook Nick van de Wall, die bekend is onder de naam Afrojack, doet het goed. Hij staat met 30 miljoen ook in de top 5 van rijkste jonge BN’ers. Hardwell volgt met 22 miljoen.

Bij de dames is het ’t Friese topmodel Doutzen Kroes die het meeste bij elkaar heeft gewerkt. Zij staat vermeld op de 28ste plek en heeft naar schatting een vermogen ter waarde van een slordige 30 miljoen. En ook ontwerpster Nikkie Plessen doet het niet onverdienstelijk in de lijst der rijken onder de 40 jaar: met 28 miljoen staat ze op plaats 32. 

Hoewel de bedragen allerminst luttel zijn te noemen, verbleken ze toch enigszins bij de aanvoerder van de lijst van rijkste jonge Nederlanders. De 36-jarige ondernemer Stijn Koster verkocht in 2018 zijn hostingbedrijf i3D.net aan een Franse spelletjesmaker. Dat legde hem geen windeieren: het vermogen van Stijn zou om en nabij de 200 miljoen keiharde euro’s vertegenwoordigen. 

Tags

BN'erMartin GarrixMiljoenenRijk

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie