Met deze vrouw wil boer Geert uiteten

Geert Mooren
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Boer Geert is een echte womanizer. De boer die afgelopen seizoen meedeed aan Boer zoekt Vrouw vertelde op zoek te zijn naar een ‘wauwie’. Veel vrouwen kwamen in beeld, maar geen van hen bleek zijn ‘wauwie’. Althans… Eén vrouw blijkt toch indruk gemaakt te hebben…

Pijnlijk einde

Van de drukke Vera kon Geert niet afblijven. Hij plaagde haar, maakte grapjes en sloeg op haar kont. De briefschrijfster leek van die aandacht te genieten en flirtte terug. Maar tijdens de logeerweek besloot ze toch dat ze niets serieus wilde met Geert. Angela, die smoorverliefd was op Geert, bleef over. Boer Geert hield Angela een beetje voor de gek. De citytrip liep uit op een pijnlijk moment in het café. Geert liet doodleuk weten dat Angela hem ‘niet bij kon houden’, en dat ze nooit een relatie zouden krijgen. 

‘Gezellig kletsen’

Ook de vrouwen die contact zochten met Geer na de uitzendingen van BZV waren geen blijvertjes. Maar één vrouw maakte wél indruk op de boer. Wie dat is? Yvon Jaspers! Weekblad Story vraagt elke week aan een BN’er met wie hij of zij nog eens uiteten wilt, en dit keer was Geert aan de beurt. Dit is zijn antwoord op de vraag: ,,Met Yvon Jaspers. We hebben allebei een goede babbel, dus ik denk dat we wel een avondje gezellig kunnen kletsen.” 

Tags

BOER GEERTBOER ZOEKT VROUWGEDUMPTGEERTVERAYVON JASPERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck