Miljuschka voor het eerst openhartig over haar jeugd

Door: Charlotte Wijnen
03-01-2022

Miljuschka Witzenhausen was gisteren samen met Nick Schilder te gast in de eerste aflevering van het programma ‘Lago di Beau’. Tijdens het verblijf vertelde Miljuschka voor het eerst openhartig over haar jeugd en de geheime ontmoetingen met haar moeder Astrid Holleeder.

In het programma ‘Lago di Beau’ ontvangt Beau van Erven Dorens bekende Nederlanders aan het Comomeer in Noord-Italië. Zondag was in de eerste aflevering te zien hoe Miljuschka Witzenhauzen en Nick Schilder de presentator kwamen bezoeken in Italië.

‘Mensen vinden dat moeilijk’

Wanneer Miljuschka wat jeugdfoto’s worden getoond, blikt de presentatrice terug op haar jeugd. ,,Ik was heel dromerig, heel creatief ook. Voelde me altijd wel een beetje anders dan de rest”, legt ze uit.

Miljuschka zat in Amsterdam Zuid op school en hoewel ze daar een leuke tijd beleefde, heeft ze hier geen vriendschappen aan over gehouden. ,,Als iemand in jouw familie wordt geliquideerd en je komt de volgende dag op school, mensen vinden dat wel moeilijk.”

Geheime ontmoetingen met Astrid Holleeder

In het programma vertelt de televisiekok ook openhartig over de relatie met haar moeder, Astrid Holleeder. Ze spreken elkaar iedere dag en de twee gebruiken namen van etenswaren als codetaal om ergens af te kunnen spreken. Zo heet één van de locaties waar ze afspreken ‘tompouce’ en een andere locatie ‘kaas’.

,,Buiten op straat kan natuurlijk niks, dus we zien elkaar meestal in de auto”, aldus Miljuschka, die haar moeder ook vaak via FaceTime spreekt. ,,Lang leve FaceTime. Sowieso is het fantastisch dat zij ook internet heeft.”

‘Heel moeilijk om terug te zien’

Op Instagram blikt de tv-kok terug op de aflevering van zondag. Zo schrijft ze dat ze het moeilijk vindt om terug te zien hoe ze voor het eerst alles open bespreekt. ,,Voor het eerst bespreek ik alles uit mijn leven open en eerlijk. Ik vond het heel moeilijk om terug te zien. Aangezien veel in het leven pijnlijk kan zijn.”

Meer DenD