Modemisser voor Máxima? Duitsers leveren kritiek!

Maxima
Door: Tanja Brouwer
10-07-2020

Koningin Máxima is, net als haar drie dochters, populair in Duitsland. Onze Oosterburen prijzen koningin regelmatig voor haar moderne en flatterende kledingstijl, maar nu lijkt Máxima de plank toch te hebben misgeslagen….

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Prachtige figuur niet zichtbaar’

Afgelopen woensdag bracht koningin Máxima een bezoek aan Zeeland waar ze onder meer praatte met ondernemers in de toeristische sector. Ze droeg een wijd fel geel broekpak dat haar volgens het Duitse Bunte niet echt stond. ,,Máxima houdt van extremen. Opvallende outfits, extravagante accessoires, ze speelt er op een slimme manier mee. Maar deze keer greep ze ernaast…”, zo berichtte Bunte. ,,Bij haar bezoek zie je van Máxima’s prachtige figuur niet veel.” Ook de schoenen, enkellaarsjes met flinke hakken, kunnen de Duitsers niet waarderen. Volgens de website zijn de schoenen namelijk niet geschikt voor het bezoeken van een klimpark en had Máxima beter praktische schoenen aan kunnen doen.

Prinses Amalia

In april werd prinses Amalia wel geprezen voor haar gele outfit. Tijdens Koningsdag droeg de prinses een gele jurk die behoorlijk in de smaak viel. Volgens de Duitsers was de outfit van Amalia, met haar ketting en grote oorbellen in de vorm van hartjes, perfect gestyled.

Meer DenD