‘Mol moet improviseren bij opdracht’

WIDM
Door: DitjesenDatjes
27-01-2020

De Mol in Wie is De Mol is normaal goed op de hoogte van de opdracht die uitgevoerd moet worden. Zo kan hij of zij van tevoren verzinnen op welke manier er minder geld in de pot kan komen. In afgelopen aflevering was dat alleen anders. De opdracht bij de standbeelden is namelijk ter plekke verzonnen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Bloedje heet

In de Wie is De Mol-podcast vertelt presentator Rik van de Westelaken dat de opdracht niet helemaal volgens planning ging. Hoewel het team al eens op de locatie, een groot plein met allemaal beelden, was geweest om de opdracht uit te denken, ging het op het laatste moment toch niet door. ,,Het was echt bloedje heet dus er waren maar pak ‘m beet twintig à dertig mensen. En daar konden we de oorspronkelijke opdracht niet mee doen.”

Het team van WIDM stak de koppen bij elkaar terwijl de kandidaten in de schaduw wat aten en dronken. Uiteindelijk kwamen ze met de opdracht zoals die afgelopen zaterdag te zien was. Mensen die al jaren Wie is De Mol kijken herkenden de opdracht misschien, want het herkennen van standbeelden is al vaker in het programma een opdracht geweest.

Wie was er nerveus?

De Mol wist dus niet wat hem te wachten stond en kon zich niet voorbereiden om de boel te saboteren. Een mooie opdracht voor de andere kandidaten en de kijkers thuis om te zien wie zich nerveus en gespannen gedraagt.

 

Meer DenD