Monique geniet van het moederschap

Door: DitjesDatjes
14-11-2016

Ongeveer drie weken oud is hij nu, André Hazes de derde. En na een onzekere start, zijn Monique en André stapelverliefd op hun kleine mannetje. Ze delen regelmatig foto’s op hun social media, waar op te zien is dat de kleine man al erg veel op zijn vader lijkt. Ook plaatst Monique quotes op haar Instagram-account met teksten zoals :’Ik ben trots op veel dingen in mijn leven, maar niets verslaat het moeder zijn.’ Maar ook een korte, Engelse brief naar baby André.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

 

‘Ik ben jouw grootste fan
Ik ben je beschermer
Ik zal je altijd verdedigen
Ik zal boos zijn
Ik zal gefrustreerd zijn
Ik zal trots op je zijn
Ik zal jouw vertrouweling zijn
Ik zal oneindig veel van je houden
omdat,
voor altijd en eeuwig
ben ik jouw moeder’

 

Monique krijgt onder deze foto’s veel berichten van moeders die dit gevoel herkennen.

 

????

Een foto die is geplaatst door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

 

 

My eyes adore you ❤️

Een foto die is geplaatst door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

 

????A N D R É ???? #A.M.H.

Een foto die is geplaatst door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

 

Sjansen met tante Juliana die vandaag m’n haartjes weer mooi heeft gemaakt ☺️ @julianashairfashion

Een foto die is geplaatst door MoniQue Noël (@moniquenoell) op


Tekst: Rebecca Freeling

Meer DenD