Morata verloor alle plezier in voetbal bij Chelsea

Door:
13-11-2019

Alvaro Morata is blij dat hij weg is bij Chelsea. De Spaanse aanvaller verloor al zijn zelfvertrouwen bij de club uit Londen en daarmee het plezier in voetbal. “Ik heb het heel moeilijk gehad in Engeland. Op een gegeven moment keken mijn teamgenoten mij aan met een blik die ik ervoer alsof ik er echt helemaal niets meer van kon”, zei de 27-jarige Morata op de Spaanse radio.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Chelsea haalde Morata in 2017 voor een slordige 80 miljoen euro weg bij Real Madrid, maar hij vond in Londen totaal zijn draai niet. In januari verloste Atlético Madrid hem uit zijn lijden en nam hem op huurbasis over. In Spanje leefde de aanvaller weer op en met zes doelpunten in zeven wedstrijden is hij dit seizoen de gevierde man. Bondscoach Robert Moreno beloonde Morata voor zijn goede spel door hem weer op te nemen in de selectie van het Spaanse elftal.

Morata vertelde dat hij uit frustratie over zijn slechte spel bij Chelsea wel eens zijn mobieltje had kapot gesmeten tegen een muur. “Ik zei tegen mijn vrouw dat we zo snel mogelijk weg moesten uit Londen, want ik kon er gewoon niet meer tegen. Er kwamen gelukkig zes of zeven aanbiedingen en Atlético wilde me heel graag hebben. Ook al wilde Chelsea liever dat ik bleef, ik nam zelf het besluit dat ik eerder had moeten nemen.”

 

BUZZS

 

 

Meer DenD