‘Naomi wordt nieuwe Barbie’

Michael van der Plas en zijn vriendin Naomi hebben niet geleerd van het drama dat Barbie de afgelopen maanden achtervolgt. In plaats van afstand te nemen van de media zoekt het stel de aandacht op, en krijgt zelfs een eigen realityshow!

Media

De ex-man van Barbie, Michael van der Plas, heeft al veel ervaring met realityshows, en weet dus goed waar hij aan begint. Voor zijn vriendin Naomi is het de eerste keer dat ze écht op televisie komt, en weet dus niet wat haar te wachten staat. Ondanks dat Barbie alle media-aandacht niet aankon en daardoor momenteel in een kliniek zit vindt Michael het toch een goed idee.

De opnames zijn al begonnen! Michael post op zijn facebookpagina ‘Michael’s entertainment Page’ de eerste beelden. Daarop is te zien dat de realityster een nieuwe tatoeage neemt met de tekst ‘pluk de dag’, de naam van zijn nieuwe single, en een microfoon. De realityshow is te zien via Youtube, op het kanaal van Michael en Naomi. Alle alledaagse dingen die het stel en de twee kinderen van Michael ondernemen worden gefilmd. Zo is te zien hoe Angelina (6) een nieuw kamertje krijgt,  dat Michael een tatoeage van de ogen van Naomi op zijn hand laat zetten en dat Michael en Naomi samen gaan winkelen. Ook de kinderen zijn in de nieuwe video’s, net zoals in de soaps van afgelopen jaren, te zien.