Napoli condoleert trainer Gattuso met verlies zus

Door:
02-06-2020

Napoli heeft trainer Gennaro Gattuso gecondoleerd met het overlijden van zijn zus, die slechts 37 jaar oud is geworden. Gattuso zou het nieuws hebben vernomen tijdens de training. Francesca Gattuso lag al sinds februari op de intensive care.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“De familie De Laurentiis, de technische staf en het team wensen Rino sterkte wegens het verlies van zijn zus Francesca”, schreef Napoli op Twitter. Rino is de bijnaam van de voormalig international.

Ook AC Milan condoleerde de oud-speler met het verlies. De zus van Gattuso was werkzaam bij de club. “Rino, de pijn die jij en je familie voelen, die voelen wij ook. Francesca Gattuso ging op dezelfde wijze en met dezelfde energie met haar ziekte om als hoe zij haar werk op Milanello vervulde”, schreef de club.

Francesca Gattuso werd op 3 februari opgenomen in het ziekenhuis, of ze besmet was met het coronavirus of een andere aandoening had, is niet bekend. Op die dag trad Napoli aan tegen Sampdoria, waardoor Gattuso de persconferentie aan zich voorbij liet gaan.

 

BUZZS

 

 

Meer DenD