New York City kleurde Oranje

Peter Stuyvesant ball
Door: DitjesDatjes
27-12-2019

De entree en de eerste dans van prinses Margriet, gehuld in een jurk van de failliete couturier Addy van den Krommenacker en met een bijzondere tiara in haar kapsel, en Pieter van Vollenhoven was glorieus in het Plaza Hotel in New York, grenzend aan Central Park.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Menu

De goede betrekkingen tussen ons land en de Verenigde Staten worden daar elk jaar weer gevierd met veel prominente Nederlanders uit voornamelijk het bedrijfsleven.

Je reist niet speciaal af naar NYC voor het menuutje deze avond met een pompoensoepje, een biefstukje en een chocoladetaartje. Je gaat vooral om het werk van de Netherland-America Foundation (NAF) te ondersteunen én om iedereen in een ongedwongen sfeer te spreken.

KLM-baas Pieter Elbers sprak het gezelschap nog toe vanwege het 100-jarig jubileum en verder zagen we onder anderen Sylvia Toth, keukenverkoper Ben Mandemakers, horecakoning Won Yip, specialist Bob Pinedo, voormalig Normaal-zanger Bennie Jolink en ook Merlin Melles, die maar liefst 50 relaties op deze ‘businesstrip’ had meegenomen!

Pieter van Vollenhoven was het nog opgevallen dat New York zo duur was geworden, maar dat mocht de pret deze avond niet drukken. Het Peter Stuyvesant Ball zorgde voor een mooie opbrengst en daar ging het tenslotte toch om?

Meer DenD