Nieuwe bachelorette Sylvia Geersen is niet single

Bachelorette is helemaal niet single
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Sylvia Geersen gaat op zoek naar de liefde in een nieuw seizoen van ‘The Bachelorette’. In het programma date de single bachelorette met vrijgezelle mannen om op die manier de liefde van haar leven te vinden. Alleen nu blijkt dat Sylvia officieel helemaal niet single is. 

We kennen Sylvia Geersen door haar deelname aan het programma Hollands Next Top Model in 2006 waar ze tweede werd. Hier werd zij ook bevriend met Kim Feenstra, die op Instagram uitgebreid liet weten hoe blij ze is dat goede vriendin Sylvia de nieuwe bachelorette wordt. 

Sylvia heeft zin in het avontuur: “Ik zou het oprecht geweldig vinden om via dit heerlijke programma mijn droomman te vinden. Ik hoop ook echt dat er zich leuke, lieve, grappige, enthousiaste en natuurlijk aantrekkelijke mannen aanmelden die met mij op een mooie liefdesreis durven te gaan!”

Psycho ex-man 

Niet iedereen denkt er hetzelfde over. De ex-man van het model is er namelijk heilig van overtuigd dat Sylvia nog steeds zijn vrouw is. Hij plaats namelijk nog steeds regelmatig foto’s van hun tweeën op Instagram met de tekst: “My precious Wife. What God made is good, marriage is good. I married the love of my life, the love towards my wife comes not from this world, but from Heaven above. The first most important day in a mans life is the day he is born again and the second is the day he marries. A covenant marriage is for life. Marriages are made in Heaven (…) There is only one marriage that is valid and it’s between a man and a woman that have never been married before.”

Getrouwd in Mexico

Het klopt dat de twee officieel nog zijn getrouwd. Eind vorig jaar gaf Sylvia al aan dat hij de scheidingspapieren niet wil tekenen. Sylvia trouwde in januari 2016 met deze Mexicaanse Rogelio Castro Martinez, slechts elf dagen nadat de twee elkaar voor het eerst hadden ontmoet na contact via social media. Toen het model erachter kwam dat haar man een pathologische leugenaar was, vroeg ze in mei van 2017 een scheiding aan. Ze is nog steeds niet van haar ‘psycho ex-man’ af.

“Ik heb het nooit legaal gemaakt in Nederland, dus ik ben alleen in Mexico getrouwd”, legt Sylvia in een eerder interview uit aan RTL Boulevard. In hetzelfde interview zegt ze het volgende: “Hij wil mij terug. Op social media houdt hij zelfs de schijn op dat de twee nog steeds samen zijn. Het is inmiddels zes jaar geleden!”

Ondanks de problemen met haar ex-man is zij klaar voor een nieuw liefdesavontuur. Het wordt nog spannend hoe haar ex op haar deelname zal reageren…

Tags

BACHELORETTEEX-MANGETROUWDSYLVIA GEERSEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie