Opvallend geheim Expeditie Robinson onthuld!

Expeditie Robinson
Door: DitjesenDatjes
13-12-2019

De ontknoping van het twintigste seizoen van Expeditie Robinson wordt bijna uitgezonden. De echte fans kijken al jaren naar de bekende Nederlanders die proberen te overleven op een onbewoond eiland, maar zoals velen weten: op televisie is niets wat het lijkt. En dat geldt ook voor Expeditie Robinson.

Andere landen

Het lijkt alsof de teams helemaal alleen op een eiland zitten, maar dit blijkt onjuist te zijn. Het is niet zo dat er een dorpje is en dat er veel lokale mensen wonen, maar toch zijn er veel anderen op een eiland. Het blijkt namelijk dat er ook deelnemers uit andere landen tegelijkertijd op het eiland zitten! Dat schrijft Grazia. De teams zitten wel verspreid op het eiland, zodat ze elkaar niet kunnen horen of zien. Dat de teams tegelijkertijd op een eiland zitten, komt door de proeven. Het kost veel tijd en geld om de proeven te bedenken, op te bouwen en vervolgens te testen. Wanneer de Nederlandse teams de proef af hebben gelegd, bestaat de kans dus dat er een volgende boot aan komt varen met de kandidaten uit een ander land om meteen daarna diezelfde proef af te leggen.

Droog en schoon

Een vast gezicht van Expeditie Robinson is Nicolette Kluijver, die al jaren presentatrice is. De kandidaten zien er stuk voor stuk smerig uit, maar Nicolette niet. Dat komt natuurlijk omdat zij in een luxe hotel verblijft, maar ook om een andere reden. Soms staat zij midden op een vlot in het water, of op een plank middenin de modder. Maar nat of vies is ze dan niet. Dat komt doordat ze op zulke momenten door iemand van de productie wordt opgetild en door de zee en modder wordt gedragen.

Meer DenD