Patricia Paay houdt helemaal niet van aandacht

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Hans Jacobs

Patricia Paay was gisteravond te gast in de talkshow van Margriet van der Linden. Patricia wil de plas-rel na twee jaar definitief achter zich laten en schoof daarom aan bij M. In de talkshow zegt de diva onder andere helemaal niet van de aandacht te houden. Ook haalt de diva flink uit naar de concurrenten van de talkshow als RTL Boulevard en Shownieuws.

Geen fan van aandacht

Patricia ergert zich aan het feit dat iedereen altijd maar over haar zegt dat het haar om aandacht is te doen. ,,Dat is typisch wat er honderd keer gezegd is, van: ‘Patricia houdt van aandacht.’ Nee, wij werken in de tv en als het moet, dan moeten wij die interviews geven, maar ik zelf heb 12 jaar in Amerika gewoond en 5 jaar in Engeland en daar keek niemand naar me”, vertelt ze in de talkshow.

Ook geen fan van Boulevard

Patricia heeft ook laten weten dat ze niet graag naar Boulevard kijkt of soort gelijke showbizzprogramma’s. Dit zou komen omdat deze media platformen telkens terug blijven komen op het uitgelekte plasseksfilmpje. ,,De grootste teleurstelling vond ik de media, die er mee vandoor gaat, het nog veel erger maakt. Terwijl je eigenlijk ligt, trappen ze nog en blijven ze doortrappen.”

Vrienden gekost

De veel besproken seksvideo van Patricia Paay heeft er voor gezorgd dat sommige van haar vrienden haar de rug hebben toegekeerd. Zo was mede-diva Patty Brard er klaar mee.  ,,Ik heb ook meegemaakt dat vrienden zeiden: ‘We willen ons niet meer associëren met jou.’ Dat werd ook tegen mij gezegd”, aldus Paay.

Tags

AandachtGeen fanPatricia PaayRTL BoulevardShownieuwsTalkshow M

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie