Paula opgelucht na exit Boer zoekt Vrouw

Door: Tanja Brouwer
06-11-2018

In het voorstelrondje van Boer zoekt Vrouw wist boer Wim de meeste vrouwen te verleiden een brief te schrijven. Helaas weet hij in het echt geen indruk te maken op hen. Zijn gebrek aan charme en de angst op te flirten zorgen ervoor dat de vrouwen niet op hem verliefd worden.

Complimentjes

Afgelopen zondag was te zien dat Paula vrijwillig de boerderij en Wim verliet. De andere vrouw, Marit, bleef in haar eentje over. Was ze daar blij mee, of baalde ze stiekem een beetje? Want ook zij maakte duidelijk niet verliefd te zijn op de boer. Wim beloofde aan Yvon Jaspers nu écht actie te ondernemen en complimentjes te geven.

,,Je komt in een onnatuurlijke situatie terecht”, zegt Paula in een filmpje op de website van het populaire programma. ,,Het is niet genoeg in heel veel verschillende opzichten. Als ik echt dolverliefd was geweest op Wim dan was ik er voor gegaan, maar dag was ook niet het geval. Ik was opgelucht op wel weer thuis te zijn. En erop terugkijkende denk ik: nee. Ik denk dat het was gaan werken uiteindelijk.”

Gelukkig kijkt ze toch positief terug op het Boer zoekt Vrouw-avontuur, want vooral het autocrossen vond ze wél leuk.

De andere boeren hebben allemaal nog wel twee briefschrijvers om uit te kiezen. Volgende week is te zien hoe ze de knoop doorhakken, en weten we op wie Steffi, Marnix, Jaap en Michelle verliefd zijn.

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen