Peter Jan Rens ‘gedumpt’ voor vrouw

Peter Jan Rens
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Peter Jan Rens (69) en Virginia van Eck (27) zijn niet langer bij elkaar. In die zeven jaar dat ze bij elkaar waren kregen ze twee dochters, maar zij zullen opgroeien met gescheiden ouders en….een stiefmoeder! Niet Peter Jan heeft een andere vrouw gevonden, maar Virginia.

‘Er was wat aan de hand’

Snel nadat het nieuws van de breuk naar buiten kwam werd al duidelijk dat Virginia verliefd was geworden op een ander, maar dat die ander een vrouw is kon niemand raden. Voor Peter Jan had wel in de gaten dat er iets speelde, maar niet met wie. ,,Voordat ze met de billen bloot ging, merkte ik al een tijdje dat er wat aan de hand was”, zegt de man tegen weekblad Privé. ,,Virginia zat ineens extreem veel op haar telefoon.” De vrouw met wie Virginia nu een relatie heeft, Mandy, heeft ze ontmoet in de obesitaskliniek.
Ook voor Virginia was het even schrikken toen ze erachter kwam verliefd te zijn geworden op Mandy. ,,Ik dacht eerst nog dat dit een soort gekke stiefzussenband moest zijn, maar ik kon maar niet stoppen met haar denken. Mandy had precies hetzelfde.” Ook voor Mandy was het de eerste keer dat ze verliefd werd op een vrouw en ook zij was samen met een man en had twee kinderen.

Geluk gunnen

Peter Jan blijft nu alleen achter, en dat vond hij moeilijk. Hij is dan ook heel boos geweest, maar heeft zich er nu bij neergelegd. ,,Ik ben een tijd boos geweest, maar uiteindelijk zette ik er een streep onder en moest ik Virginia haar het geluk gunnen.”

Tags

PETER JAN RENSVIRGINIA RENSVROUWEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck