Rendez-vous voor Marco en Leontine?

Marco Borsato
Door: Eva Steins
21-01-2021

Het lijkt steeds gezelliger te worden tussen exen Leontine Ruiters en Marco Borsato. Op Instagram zoekt het stel steeds meer toenadering naar elkaar en lijkt er zelfs een beetje geflirt te worden…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het huwelijk van Marco en Leontine kwam bijna een jaar geleden tot een bitter eind. De zanger zou er meerdere affaires op na gehouden hebben, onder meer met pianiste Iris Hond.

Vlinder

De Borsato’s lijken te hinten op een eventuele verzoening. Op Instagram worden meerdere cryptische berichten geplaatst waar meer achter lijkt te zitten.

Zo plaatste Leontine begin januari een foto van een cocon en een vlinder, met daarbij de getallen 2020 en 2021. Onder de foto reageert Marco veelzeggend met de tekst: ,,Je hoeft niet meteen een vlinder te zijn”.

Hiermee lijkt de zanger te verwijzen naar zijn hit ‘Vlinder’ van jaren geleden, waarin hij zingt: ,,Het komt allemaal goed, wacht nou maar af wat de tijd met je doet. Het is nu nog te vroeg, alles wat groot is, begon ooit klein. Je hoeft niet meteen een vlinder te zijn”.

Speculaties

Maar er is meer: zo lijkt het ‘vlinder thema’ een bepaalde betekenis te hebben voor Marco en Leontine. Zo plaatste Marco een Instagram Story met een foto van zichzelf waarin wederom een vlinder werd gephotoshopt op zijn ring.

Betekent dit een stille verzoening tussen de twee?

Meer DenD