Ricky Martin beschuldigd van seksuele verhouding met neefje

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Ricky Martin wordt beschuldigd van incest met zijn 21-jarige neef. De advocaat van Ricky Martin ontkent dat de zanger een ‘seksuele of romantische relatie’ met zijn eigen neef heeft gehad. Spaanse krant ‘Marca’ bracht dit verhaal vrijdag naar buiten.

Ricky Martin kunnen we kennen van zijn wereldberoemde hits ‘Livin’ la Vida Loca’ en ‘Vente Pa’ Ca’. De zanger is van Puerto Ricaanse afkomst en begon zijn carrière op 12-jarige leeftijd. Ricky werd een wereldwijde sensatie en verkocht miljoenen exemplaren van zijn albums en liedjes. 

Einde van carrière

Maar aan deze succesvolle carrière lijkt een einde te komen. De laatste tijd is er veel te doen geweest rondom de zanger. Eerder werd er al aangifte gedaan tegen Ricky wegens huiselijk geweld. De aanvrager zou zeven maanden met Martin hebben gedatet. Na de breuk zou de zanger een aantal malen ongevraagd op de stoep hebben gestaan. Uiteindelijk heeft de rechter heeft een contactverbod uitgevaardigd tegen zanger Ricky Martin. Deze zaak kwam naar buiten, nadat kortgeleden ook bekend was geworden dat de voormalig manager van de zanger hem had aangeklaagd. 

21-jarige neefje

Tot nu toe was het onbekend wie de aanklager was, maar nu zijn er nieuwe ontwikkelingen in de zaak. Ricky Martin wordt namelijk door zijn 21-jarige neef Dennis Yadiel Sanchez aangeklaagd wegens huiselijk geweld. Hij beweert dat hij en Martin zeven maanden lang een seksuele relatie hadden. Sanchez beweert dat zijn oom hem aanhoudend belde en rondhing in de buurt van zijn huis. Ook beschuldigt hij de zanger van ‘het consumeren van grote hoeveelheden alcohol en drugs’. Martin noemt de beschuldigingen van misbruik ‘volledig vals en verzonnen’. Zijn advocaat noemt de beschuldigingen “niet alleen onwaar, maar ook walgelijk”. 

“Ricky Martin heeft natuurlijk nog nooit een seksuele of romantische relatie met zijn neef gehad en zal dat ook nooit hebben”, aldus zijn advocaat.

Hoorzitting

Een hoorzitting staat voor 21 juli gepland in Puerto Rico. Als Ricky schuldig wordt bevonden van huiselijk geweld zou hij volgens een celstraf van bijna vijftig jaar kunnen krijgen.

Tags

AANGIFTEHUISELIJK GEWELDINCESTNEEFJE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie