Rogier Smit toont eindelijk nieuwe vlam

Rogier Smit toont nieuwe vlam|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

TV-interieurstijlisten Rogier Smit en Frank Jansen zijn niet langer samen. Sinds de breuk wordt er over en weer gegooid met verwijten en rechtszaken. Nu lijkt Rogier het geluk weer gevonden te hebben met ene Marco. Wie is dat?

De sterren van het bekende televisieprogramma ‘Paleis voor een Prikkie’ Rogier Smit en Frank Jansen hadden een relatie van ruim twintig jaar, maar deze is eind 2020 stukgelopen. De breuk wordt tot de dag van vandaag breed in de pers uitgemeten. Van een beslaglegging tot een rechtszaak voor een omgangsregeling van hondje Coco aan toe. Misschien wordt het rond het tweetal nu wat rustiger. Rogier Smit heeft de liefde namelijk opnieuw gevonden…

L O V E – U

Dit laat Smit duidelijk blijken middels een foto die hij via Instagram heeft gedeeld met de tekst ‘L O V E – U’. Uit de foto is verder niks op te maken, maar de geruchten gaan dat Smit het heeft aangelegd met de 28-jarige Marco. Frank Jansen liet aan ‘Privé’ weten  Marco niet te kennen en dat hij hoopt dat Rogier ‘nu serieus iets van zijn leven gaat maken’ door de invloed van de nieuwe vlam.

Tags

BreukCocoFrank JansenMarcoPaleis voor een PrikkierechtszaakRogier Smitverwijt

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie