Steffi en Roel blij dat relatie eindelijk bekend is

Door: Tanja Brouwer
04-12-2018

Eindelijk is de laatste aflevering van Boer zoekt Vrouw op televisie geweest. Dat betekent dat de boeren na maanden van geheimzinnig doen eindelijk in het openbaar mogen afspreken met hun partner. Ze kunnen nu samen hand in hand over straat lopen, samen naar de film en met z’n tweetjes uiteten.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Zonnebril

Vooral Steffi en Roel zijn blij dat ze hun relatie niet langer geheim hoeven te houden. Tegen Omroep Brabant vertelt Roel het volgende: ,,Ik ben een kluizenaar geworden, de afgelopen 4,5 maand”, vertelt Roel aan Omroep Brabant. „Ik deed een pet en een zonnebril op. De garagedeur ging open als ik aankwam en gelijk weer dicht. Ik was echt vermomd.”

Gelukkig vindt Steffi het ook wel leuk dat ze de eerste tijd alles stiekem moesten doen: ,,Je leert elkaar heel goed kennen. Het zou voor iedere relatie wel goed zijn om je drie maanden achter de gordijnen op te sluiten want je hebt alleen elkaar en de rest mag het niet weten. Je wilt het er graag over hebben, maar dat kan niet.”

De ware

In de afleveringen kwam Steffi erg onzeker over. Ze kon zich niet voorstellen dat er ook maar één man was die naar haar een brief zou schrijven. Het waren er uiteindelijk 49, en de ware Jacob lijkt ertussen te zitten! Steffi had zelf al snel door dat Roel wel eens ‘haar’ man kon worden: „Toen we een gesprek hadden op een pak stro op de tweede dag, dacht ik ’shit hier gebeurt wel meer dan bij de rest’. Ik heb die dagen wel nodig gehad om het bij mezelf toe te laten. Toen is wel de vonk overgeslagen.”

Meer DenD