Steven geeft toe: ‘Ik was niet leukste versie van mezelf’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Steven uit Boer zoekt Vrouw werd afgewezen door boerin Annemiek. Voor hem een grote teleurstelling, zeker omdat hij een paar uur daarvoor zichzelf figuurlijk blootgaf aan Annemiek. Gelukkig heeft hij geen spijt van zijn onthulling dat hij kanker heeft gehad.

Lang twijfelen over onthulling

In het programma Gijs 2.0 op NPO Radio 2 doet Steven zijn verhaal en vertelt hij over zijn ziekte, hoe het nu met hem gaat en over hoe hij het met Annemiek vond. ,,Ik ben zover ik dat kan zeggen hartstikke gezond”, laat Steven weten. De onthulling in Boer zoekt Vrouw heeft veel bij mensen losgemaakt, blijkt uit zijn mobiele telefoon die maar niet ophield met afgaan. ,,Ik heb nog lang niet alles gelezen maar ik kreeg eigenlijk alleen maar positieve reacties en dat mensen het heel stoer vinden dat ik dat durfde te vertellen op televisie.”

‘Hele rare tv van’

Voor Steven wat het niet vanzelfsprekend om aan Annemiek te vertellen over zijn ziekte. ,,Ik heb er wel lang over getwijfeld of ik het wel of niet moest vertellen. Ook omdat het dus wellicht op televisie zou komen. Ik heb er ook wel over nagedacht om het niet met de camera erbij te vertellen, maar daar krijg je hele rare t. van dacht ik.” Uiteindelijk koos de man ervoor om het dus wel te vertellen, vooral omdat hij echt wilde dat hij er alles aan deed om Annemiek te leren kennen en zij hem. ,,Ik merkte ook aan mezelf dat ik niet de leukste versie van mij was.”

Veel kijkers zullen het niet met Steven eens zijn en vonden hem wél heel leuk overkomen. Via Twitter zijn namelijk tientallen berichten binnengekomen van vrouwen die Steven wel in het echt willen ontmoeten.

Tags

ANNEMIEKBOER ZOEKT VROUWGEDUMPTKANKERSTEVEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck