Transferspel om Havertz is begonnen

Door:
05-06-2020

Het pokerspel rond het Duitse toptalent Kai Havertz is begonnen. De 20-jarige aanvallende middenvelder blinkt vrijwel iedere wedstrijd uit bij Bayer Leverkusen en heeft de aandacht getrokken van heel wat Europese topclubs. Volgens de Duitse krant Bild heeft Real Madrid concrete interesse.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Bild schrijft dat Bayer Leverkusen zelf een voorstel heeft gedaan aan de Spaanse grootmacht. Real Madrid kan Havertz nu al vastleggen voor 80 miljoen euro, op de voorwaarde dat hij nog één jaar bij Leverkusen blijft. De Duitser zou dan in de zomer van 2021 alsnog naar Madrid verhuizen.

Bayern München, de koploper van de Bundesliga, ziet in Havertz ook een interessante versterking van de selectie. Trainer Hansi Flick is zeer gecharmeerd van de middenvelder die dit seizoen al elf keer scoorde voor de ploeg van trainer Peter Bosz. Bayern München, dat zaterdag op bezoek komt in Leverkusen, ziet grote transferuitgaven komende zomer echter niet zo zitten vanwege alle onzekerheid rond het coronavirus. Havertz ligt nog tot medio 2022 vast bij Bayer Leverkusen.

 

BUZZS

 

 

Meer DenD