Uw droomhuis staat in Penna San Giovanni

Droomhuis Casa Edda Micazu
Door: DitjesDatjes
19-03-2017

alex en inekeAlex is een echte huizenkijker. We hadden echter samen een duidelijke afspraak „Kijken, kijken niet kopen”.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Een tweede huis is immers veel te veel gedoe. Met Casa Edda in het Italiaanse Penna San Giovanni was dat principe echter al gauw overboord. Dit huis raakte ook Ineke’s hart.

Zoals elk huis, is ook dit niet zonder slag of stoot in ons bezit gekomen: we hebben nog flink gebouwd. Nu hebben we een heerlijk familiehuis voor ons gezin, onze familie en vrienden en sinds afgelopen jaar ook voor onze huurders.

Het huis is opnieuw opgebouwd uit de oude materialen

Het huis is opnieuw opgebouwd uit de oude materialen, het heeft daarom een traditionele look maar wel met alle comfort van een nieuw huis. Iedereen die naar Casa Edda komt ervaart hetzelfde magische gevoel.

Een beschutte omgeving met panoramisch uitzicht waar je tot jezelf kunt komen en ook gezellig samen kunt zijn. Casa Edda heeft veel ruimte (10 personen) en wordt dan ook vaak gehuurd door gemengde groepen, vrienden, familie of meerdere gezinnen. We hebben nu 1 jaar verhuurd via Micazu, dat loopt heel soepel en het is erg leuk om het enthousiasme voor ons huis te delen met de huurders. Met de huuropbrengsten onderhouden we het huis en zorgen we dat we zelf ook vooral genieten.

Ga hier naar de site.

droomhuis Casa Eda Interieur

micasu april 2017

Meer DenD