Van Aert weer goed bevriend met tijdritfiets

Door:
15-01-2020

Wout van Aert heeft voor het eerst sinds zijn val in de tijdrit in de Tour de France weer een training op zijn tijdritfiets afgewerkt. "Het was een goede dag", liet de 25-jarige wielrenner van Jumbo-Visma op Instagram weten. "Het was zes maanden geleden dat ik op mijn tijdritfiets zat. Mijn Bianchi Aquila heeft me laten afzien als vanouds, maar op het einde waren we weer beste vrienden."

Wout van Aert heeft voor het eerst sinds zijn val in de tijdrit in de Tour de France weer een training op zijn tijdritfiets afgewerkt. “Het was een goede dag”, liet de 25-jarige wielrenner van Jumbo-Visma op Instagram weten. “Het was zes maanden geleden dat ik op mijn tijdritfiets zat. Mijn Bianchi Aquila heeft me laten afzien als vanouds, maar op het einde waren we weer beste vrienden.”

Van Aert, de regerend Belgisch kampioen tijdrijden, begon op 19 juli als favoriet aan de tijdrit in de Tour. Daarin liep hij echter in de slotfase bij een zware val een diepe vleeswond in het rechterbovenbeen op. Eind december maakte hij zijn rentree in het veldrijden. Momenteel is Van Aert met zijn team op stage in Alicante. In augustus hoopt hij in Tokio voor zijn kansen te kunnen gaan in de olympische tijdrit.

 

BUZZS

 

 

TAGS

Alles uit de DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen