Vera: ‘Ik zag mezelf daar al wonen’

Door: DitjesenDatjes
23-04-2020

Wie een brief schrijft aan een boer van Boer zoekt Vrouw hoopt natuurlijk op de beste uitkomt: helemaal hoteldebotel verliefd worden op elkaar. Ook Vera zag dat voor zich met boer Jan, maar de boer werd verliefd op een ander.

Toch een klik met Nienke

Vera had er nog zo’n goed gevoel over, want volgens haar was de klik er tussen haar en Jan. Zelfs toen Nienke de hele ochtend samen met Jan was en de stallen uitmestte, maakte Vera zich geen zorgen. Helaas was haar gevoel verkeerd. De klik tussen Jan en Nienke was toch groter. Vera besloot de eer aan zichzelf te houden toen ze dat merkte en zelf te vertrekken. Boer Jan leek opgelucht, want nu kon hij eindelijk zijn gevoelens aan Nienke tonen zonder derde persoon erbij. Voor Vera een grote teleurstelling.

‘Op ander level’

In de video op de website van Boer zoekt Vrouw waarin Vera vertelt over hoe het nu met haar gaat en over hoe ze terugkijkt op het BZV-avontuur zegt ze het volgende: ,,Ik zag wel even het plaatje voor me dat ik dacht: ‘wauw’. Een zorgboerderij samen met één van de leukste mannen van Nederland, dacht ik. Met een warme sociale en empathische man.” Hoewel Vera tijdens de opnames onder de indruk leek van Jan, is dat gevoel nu wel weg. ,,Ik denk dat Jan en ik toch niet met elkaar matchten omdat wij op sociaal en emotioneel vlak misschien niet helemaal op hetzelfde level zaten.” Net zoals alle andere deelnemers vond ook Vera dat er enige vorm van diepgang miste. ,,Ik vind het fijn dat als we praten, het ook echt ergens over gaat.”

Meer DenD