Vleugelspits weigert nog even bij Bournemouth te blijven

Door:
17-06-2020

De Schotse vleugelspits Ryan Fraser weigert zijn aflopende contract bij Bournemouth te verlengen, zelfs niet voor een paar weken. Fraser kan daarom vanaf 1 juli niet meer voetballen voor de Engelse club van Oranje-international Nathan Aké. Vier andere spelers met een aflopend contract beloofden wel te blijven tot het seizoen in de Premier League is afgerond.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Aanvoerder Simon Francis, vicecaptain Andrew Surman, doelman Artur Boruc en vleugelverdediger Charlie Daniels hebben hun verbintenis met een paar weken verlengd. De Premier League loopt in principe door tot eind juli.

De vier spelers die hebben bijgetekend, zitten meestal op de bank naast trainer Eddie Howe. Fraser is wel een basiskracht. De Schot deed in 28 van de 29 competitiewedstrijden mee. Hij scoorde één keer. Fraser kan nu alvast op zoek gaan naar een andere club. Bournemouth, dat net onder de degradatiestreep staat, hervat de competitie zaterdag tegen Crystal Palace.

De Engelse clubs moeten met alle spelers met contracten die op 30 juni aflopen afspraken maken over tijdelijke verlenging tot het einde van de competitie. Vrijwel alle spelers tekenen bij.

 

BUZZS

 

 

Meer DenD