Waylon weert pers: ,,Afstand houden!”

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Waylon en zijn manager willen niet meer praten met De Telegraaf en AD. De twee mannen zijn woest op de kranten omdat er negatieve artikelen over Waylon’s songfestival-act zijn geschreven.

Zuur

Het team van Waylon wil niets meer te maken hebben met de twee nieuwsbladen. Allebei de kranten zijn verzocht om afstand te houden van de zanger, want volgens manager Paul Brinks komt er geen positief woord uit de pennen van de journalisten. ,,Zoveel zuur als jij uit je pent krijg…”, zou Brinks hebben gezegd tegen een journalist van De Telegraaf.

Even later bemoeide ook een ander lid van het team van Waylon zich met de ruzie: ,,Afstand houden, voor jouw en mijn veiligheid, is echt het beste”, klonk het dreigement.

Haat

De reden voor de media-boycot zijn de negatieve berichten rondom de repetitie van de act van Waylon van het Eurovisie Songfestival. Vorige week kwam Waylon aan in Lissabon en werd zijn repetitie van zijn act gefilmd. De reacties waren niet zoals Waylon en zijn team gehoopt hadden. De dansers die samen met de zanger op het podium staan werden omschreven als ‘zombies’, en ook de jas met tijgerprint die Waylon aanhad viel niet in de smaak.

Gelijk werd duidelijk dat Waylon niet tegen kritiek kan. In plaats zijn fans te bedanken voor de feedback schreef hij op Instagram: ,,Al die white ass people haten zo hard omdat ze deze shit niet begrijpen.”

Het is afwachten of Waylon zijn act heeft aangepast, of dat hij donderdag in de halve finale nog steeds samen met dansers op het podium staat.

Tags

ADBibiDe TelegraafEurovisie songfestivalKritiekWaylon

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie