Zlatan: met mij vanaf de start, hadden we voor de titel gespeeld

Door:
08-07-2020

AC Milan had de titel kunnen pakken in de Serie A als Zlatan Ibrahimovic vanaf het begin van het seizoen bij de ploeg had gespeeld. Dat zei de 38-jarige Zweed zelf na de verrassende 4-2-zege tegen titelverdediger Juventus dinsdag.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Zlatan was uitgesproken nadat hij uit een strafschop de aansluitingstreffer had gemaakt bij een 2-0-achterstand en daarmee het startsein had gegeven voor de comeback van Milan.

“Het spijt me dat ik pas halverwege het seizoen ben gekomen”, zei hij over zijn terugkeer in januari. “Als ik hier vanaf dag 1 had gespeeld, waren we kampioen geworden.”

De Zweedse aanvaller liet nadat hij was gewisseld na te zijn betrokken bij de gelijkmaker van Franck Kessié, zich gelden vanaf de zijlijn, waar hij zijn ploeggenoten toeschreeuwde. “Ik ben voorzitter, trainer en speler. Maar ik krijg alleen betaald als speler. Dat is het nadeel”, zei hij met een knipoog.

Ibrahimovic liet verder weten dat zijn verblijf in Milaan over een maand zeer waarschijnlijk afgelopen is. “Ik heb nog een maand om plezier te hebben. Het spijt me voor de fans dat ze me me niet meer live kunnen aanschouwen.”

 

BUZZS

 

 

Meer DenD