Zo wit als sneeuw

Wit als sneeuw
Door: DitjesDatjes
09-01-2017

Een maagdelijk witte look zo middenin het winterseizoen kan zorgen voor een frisse, mooie uitstraling. Sommige sterren kunnen dat goed hebben, andere iets minder…


Rita Ora
Hollandse Hoogte

 

Lijkt ons niet heel praktisch, zo’n transparante jas in hartje winter. Maar de stoere Rita Ora is het type dat zich überhaupt nergens iets van aantrekt.


René Froger
Hollandse Hoogte

 

René Froger in een hysterisch kapiteinspakje, dat moeten we niet willen. Gooi het overboord, René, hier komt alleen Gerard Joling mee weg.


Chantal Janzen
BSR

 

Alles klopt aan deze sprookjesachtige droomjurk van Chantal Janzen. Wat een plaatje! Alsof ze rechtstreeks uit Hollywood is overgevlogen.


Nicki Minaj
Hollandse Hoogte

 

Laat het maar aan Nicki Minaj over om met zo weinig stof op een feestje te verschijnen. Ze is in ieder geval wél consequent, want nietsverhullende pakjes zijn haar specialiteit.


Justin Bieber
Hollandse Hoogte

 

Met een extreem oversized T-shirt en een gescheurde spijkerbroek –  waarvan we hoopten dat we deze trend definitief in de jaren tachtig hadden achtergelaten –  ziet Justin Bieber eruit als een gewone jongen.


Ciara
BSR

 

Sexy en stijlvol in wit, zo kan het ook. Honderd punten voor zangeres Ciara!


Mel Brooks
BSR

 

Tja… Gelukkig kan de hoogbejaarde komiek Mel Brooks er zelf om lachen.


Monique van der Ven
Hollandse Hoogte

 

Monique van der Ven gaat voor minimalistisch in deze Scandinavische look. Beetje braaf, wel een leuk contrast met haar echtgenoot Edwin de Vries.


Nicolette van Dam
Hollandse Hoogte

 

De knappe Nicolette van Dam kan veel hebben, maar deze Victoria’s Secret Angel meets goede toverfee outfit is een beetje veel van het goede.


Hadewych Minis
Hollandse Hoogte

 

Actrice en zangeres Hadewych Minis, stralend als altijd, heeft een uitgesproken stijl. Eén van haar favoriete ontwerpen is deze witte prinsessenjurk van couturier Edwin Oudshoorn. Mooi!


Hannah Hoekstra
BSR

 

Peace en love voor actrice Hannah Hoekstra, die een Gouden Kalf in de wacht sleepte voor haar overigens niet zo brave rol in de film De Helleveeg.


Lady Gaga
BSR

 

Lady Gaga wederom in stijlvol wit met simpele accenten als rode lipstick, een zwarte hoed en…nogal oncomfortabele schoenen.


Tekst: Ravianne van Vliet

Meer DenD