8x Máxima’s outfits voor Koningsdag

Door: Lola van Leeuwen
27-04-2021

Onze Máxima ziet er altijd tiptop uit. Maar op de verjaardag van haar man, pakt ze nog even meer uit met haar looks. Een compilatie van de outfits van de koningin door de jaren heen:

Koningsdag 2020: De oranjes brengen voor Paleis Huis ten Bosch een toost uit op Koningsdag. Vanwege de corona-crisis was de viering in Maastricht afgelast. Máxima draagt een fleurige bloemenjurk met grote witte riem.
Foto: ANP ROYAL IMAGES POOL PATRICK VAN KATWIJK
Koning Willem-Alexander en koningin Maxima tijdens Koningsdag 2019 in Amersfoort in een jurk van ontwerper Natan.
Foto: ANP POOL ROYAL IMAGES FRANK VAN BEEK
De Oranjes tijdens Koningsdag 2018 in Groningen. De koningin draagt een rode jurk van Natan inclusief een rode baret. Dochter Alexia (rechts) draagt het spijkerjasje van haar moeder die zij droeg tijdens Koninginnedag 2004.
Foto ANP ROYAL IMAGES PATRICK VAN KATWIJK
Koningin Maxima in een ontwerp van Jan Taminiau en prinses Ariane tijdens Koningsdag 2017 in Tilburg.
Foto ANP ROYAL IMAGES KOEN VAN WEEL
Koning Willem-Alexander en koningin Maxima vertrekken na het Koningsdagconcert in Theaters Tilburg in 2017.
Foto ANP ROYAL IMAGES ROBIN VAN LONKHUIJSEN
Koning Willem-Alexander en koningin Maxima verlaten De Nieuwe Kerk na de inhuldiging in 2013 met de iconische royal blue outfit ontworpen door Jan Taminiau.
FOTO ROYAL IMAGES JASPER JUINEN
Koning Willem-Alexander en koningin Maxima komen aan bij het Energiehuis in 2015 waar zij samen met prinses Beatrix het Koningsdagconcert zullen bijwonen.
Foto ANP ROYAL IMAGES MARCO DE SWART
Willem-Alexander en koningin Beatrix zwaaien vrijdag vanaf het balkon van het stadhuis van Groningen naar de oranjefans, terwijl prinses Maxima kushandjes uitdeelt tijdens Koninginnedag in 2004.
ANP FOTO/ED OUDENAARDEN

Meer DenD