Barrie Stevens start crowdfundings-actie

Barry Stevens
Door: Tanja Brouwer
26-05-2020

Als het aan Barrie Stevens ligt is hij nog lang niet uitgespeeld. De man viert in juni zijn 76e verjaardag en hoopt maar op één cadeau: een theaterproductie maken over zijn leven. De financiën op dit te realiseren heeft hij alleen niet en daarom vraagt hij de hulp in van al zijn fans. 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Drama’s

Het leven van Barrie Stevens ging niet over rozen. Samen met zijn grote liefde Leen Jongewaard beleefde hij prachtige hoogtepunten maar ook kwamen ze in diepe dalen terecht. Zo brandde hun woning compleet af terwijl de twee op loopafstand van hun huis op het podium stonden en zorgde mentale problemen voor spanningen. Leen bleek Barrie niet trouw te zijn en hun eigen dansschool ging failliet. Maar het noodlot sloeg pas echt toe toen Leen plotseling overleed. Barrie wil al deze tragische verhalen verwerken in de solovoorstelling ‘I’m an Artist’. Uiteraard zingt hij een aantal herkenbare liedjes en laat hij ook zijn danskunsten zien. 

Een solovoorstelling maken is echter niet gratis en zeker in deze onzekere tijd is er weinig geld voor de cultuursector. Daarom heeft Barrie een crowdfundingsactie opgezet waar iedereen kan doneren om de voorstelling te verwezenlijken. De artiest hoopt 15.000 euro binnen te halen. Iedereen die meer dan 25 euro doneert wordt, als de actie slaagt, uitgenodigd voor een voorstelling waar alleen maar donateurs bij zullen zijn. 

Meer DenD